JE WILT JEZELF LEREN VERDEDIGEN?

dan is nu

het moment.

JE WILT JEZELF LEREN VERDEDIGEN?

dan is nu

het moment.

Close Quarter Fighting System is ons meest complete programma. Leer omgaan met agressieve situaties en ontwikkel een nieuwe blauwdruk op het gebied van stress. Achter dit systeem liggen de principes vanuit Karate, Boksen, Kickboksen en Grappling. Start nu bij de enige CQFS aanbieder in Nederland.

START VANDAAG NOG bij de leukste gym uit de regio.

Barbells & Punches is dé sportschool voor het beoefenen van zelfverdediging. Wij hebben jarenlange praktische ervaring met zelfverdediging. Veel dingen die je bij andere vechtsporten leert werken niet op straat. Daar gelden andere regels, andere omstandigheden en een ander level van stress. Het zijn de niet technieken die niet werken, het is de manier van trainen. Wij trainen daarom realistisch en leren je stapsgewijs omgaan met agressie.

Ben jij klaar om te starten met het Close Quarter Fighting System? Vraag dan nu een proefweek aan en sport een week helemaal gratis. Sluit je een 24 maanden abonnement af dan ontvang €50 webshop tegoed. Het webshop tegoed is slechts geldig tot 31 mei 2024. Wacht niet langer en claim bokshandschoenen, scheenbeschermers of sportkleding.

DE ACTIE LOOPT TOT 31 MEI 2024 EN WE HEBBEN MAAR EEN BEPERKT AANTAL PROEFWEKEN BESCHIKBAAR DUS WACHT NIET TE LANG.

CQFS is geen sport, geen cursus maar een stapsgewijze aanpak voor mannen en vrouwen om jezelf te leren verdedigen.

 

Close Quarter Fighting System is ons meest complete programma. Leer omgaan met agressieve situaties en ontwikkel een nieuwe blauwdruk op het gebied van stress. Achter dit systeem liggen de principes vanuit Karate, Boksen, Kickboksen en Grappling. In cyclus van 4 weken leer je een aanvaller controleren en domineren op vier verschillende afstanden.

In module 1 leer je te werken vanuit je schild en werken we op stootafstand. We leren je te werken vanuit het principe: bewegelijkheid, balans en positie om je tegenstander te controleren. In deze fase leer je jouw eigen stijl kennen, benutten en de stijl van de ander lezen.

In module 2 leer je jezelf in te vechten en te verdedigen als je vastgepakt wordt. We leren je vanuit de-escaleren te controleren en zo nodig te domineren door je tegenstander te demobiliseren. Je werkt voor al met transitie technieken die gebaseerd zijn op het eeuwen oude Karate.

In de derde module leren we je te voorkomen dat je naar de grond getrokken wordt via ons anti-grappling programma. We leren je jouw tegenstander uit te schakelen voordat deze je naar de grond trekt.

 

REAL BASED SELF DEFENCE

De acht voordelen van Barbells & Punches:

  • Enige CQFS aanbieder in Nederland
  • 20 jaar praktijkervaring
  • Persoonlijke begeleiding
  • Alleen gediplomeerde trainers 
  • Gevorderde en recreanten groepen 
  • Naast CQFS ook boksen, kickboksen en karate
  • Programma is inclusief gratis fitness
  • Realistisch, we leren je geen onzin trucjes die niet werken in de praktijk.

Onze trainers

DANNY RIJNHOUT

RAJEN KLEPPERS

Gratis proefweek

De mensen die bij ons trainen zijn sportief en niet competitief. Je vindt bij ons partners die met je willen trainen en je helpen om beter te worden. Zo creëren we samen een fijne omgeving voor zowel beginners als gevorderden. Vraag nu een proefweek aan en ervaar 7 dagen onze lessen en unieke sfeer.

De proefweek kun je aanvragen tot 31 mei 2024 EN WE HEBBEN MAAR EEN BEPERKT AANTAL PROEFWEKEN BESCHIKBAAR dus wees er snel bij!

12 maanden ABONNEMENT fitness

ONBEPERKT SPORTEN

39,50

Onbeperkt fitness

12 maanden programma

12 maanden ABONNEMENT ONBEPERKT SPORTEN

ONBEPERKT FITNESS + GROEPSLESSEN

49,50

MEEST GEKOZEN!

Onbeperkt groepslessen
Onbeperkt fitness
12 maanden programma

12 MAANDEN ABONNEMENT ONBEPERKT + COACHING

ONBEPERKT + COACHING

74,50

Onbeperkt groepslessen
Onbeperkt fitness
1x p.m. groepsessie coaching op voeding, training en mindset
Inclusief: gebruik Ondemand trainings app
12 maanden programma

Rooster

Maandag 20:30 – 21:30 CQFS Fundamentals (start 1 februari)
Woensdag 20:30 – 21:30 CQFS 

Onze training & seminars

CLOSE QUARTER FIGHTING SYSTEM INTRODUCTIE

DE-ESCALEREN CLOSE QUARTER FIGHTING SYSTEM

REALISTISCH TRAINING CLOSE QUARTER FIGHTING SYSTME

F.A.Q.

Moet je ervaring hebben met vechtsport?

Voor het fundamental programma op maandag heb je geen vechtsportervaring nodig. De woensdag groep is een groep die al langer bezig is en bestaat uit leden met boks-, kickboks en karate ervaring. Om met deze groep mee te doen moet je ervaring hebben met vechtsport.

Wat voor certificering hebben de trainers?

Beide trainers hebben jarenlange ervaring met het omgaan met geweld en hebben naast hun praktische ervaring ook veel opleidingen gevolgd. De docenten zijn opgeleid als Mechanic bij de grondlegger Sascha del Sal en hebben daarnaast allebei een erkende leraar opleiding gevolgd bij SKMO en de Karatebond. 

Wat voor materiaal moet ik hebben?

Bij dit programma trainen we bepaalde situaties onder druk en hier heb je bokshandschoenen voor nodig. De eerste lessen mag je altijd spullen lenen. Als je spullen wilt aanschaffen dan kun je dit daarna bij ons doen.

Wat voor soort mensen trainen er bij Barbells & Punches?

Het CQFS-programma wordt door leden gevolgd die willen leren omgaan met agressie en geweld. We hebben leden die dit doen vanuit hun werk als agent, ambulancebroeder of beveiligingsmedewerker. Daarnaast hebben we leden die juist een verdieping willen op hun Karate, Boksen of Kickboks achtergrond en kiezen voor dit programma.

 

Ik weet niet of de stap wel durf te nemen, wat kan ik het beste doen?

De eerste stap is altijd spannend. Dit komt omdat je niet weet wat je te wachten staat. Wij kunnen je helpen met deze eerste stap. Neem contact met ons op en dan plannen we een kennismaking. We nemen je dan mee langs de pijlers van het programma zodat je weet wat je te wachten staat en het dus niet meer spannend is om te starten.

Wil je meer ontdekken over zelfverdediging en het CQFS programma lees dan één van artikelen waarin we uitleggen waar zelfverediging allemaal goed voor is

Ps: ken je iemand die graag een proefles zou willen volgen deel dan deze pagina: