LANGLEVEN PROGRAMMA

BARBELLS & PUNCHES – LONGEVITY HOTSPOT

gorinchem

LANGLEVEN PROGRAMMA

BARBELLS & PUNCHES – LONGEVITY HOTSPOT

gorinchem

Power9 is onze aanpak voor een lang, gezond en gelukkig leven. Onze Longevity Hotspot is een community waar onze ervaring op gebied van fitness & vechtsport combineren met onze kennis van gedragsverandering en je helpen een gezonder leven te leiden. Start nu met fitness bij de meest persoonlijke sportschool in de regio Gorinchem.

De oplossing tegen depressies, burn-out en overgwicht.

Een lang gezond en gelukkig leven. Klinkt mooi toch? Wie wil dit nou niet. Oud worden en vitaal blijven en genoeg energie overhouden om alle dingen te doen die je leuk vindt. Helaas is de praktijk niet zo makkelijk en voelen we ons vaak helemaal niet energiek en vitaal. We willen wel meer bewegen en gezonder eten maar dit volhouden blijkt in de praktijk vaak lastig.

De mate van stress waarmee te kampen hebben compenseer je niet met twee of drie uur sporten in de week. Om te sturen op een lang, gezond en gelukkig leven is er meer nodig. Het gaat om rust realiseren in je agenda, leren omgaan met stress en bewuster eten.  

Heb jij ook het gevoel geleefd te worden of het gevoel dat het leven je overkomt? Gooi dan nu het roer om en start met ons programma. We helpen je een connectie met je omgeving te maken en zorgen voor een community waarbinnen mensen elkaar helpen en stimuleren gezond te leven.

WE HEBBEN 27 PLEKKEN BESCHIKBAAR VOOR HET PILOT PROGRAMMA DUS WEES ER SNEL BIJ.

FITNESS, CIRCUIT TRAINING, WANDELEN EN GEZOND ETEN. 

 

Woon jij in de buurt van Arkel en Molenlanden en wil je jouw levensstijl omgooien dan kun je nu als eerste het programma te testen.

Wil jij je levensstijl aanpassen en gewoontes realiseren die je wel vol kunt houden meld je dan. Binnen het programma start je met fitness en dit combineren met wandelen en coaching op gewoontes.

Na je aanmelding start je met een Health Check en ga de eerste drie maanden twee keer per week 30 minuten circuit training. Plus je gaat samen met je buddy’s 1x per week buiten wandelen.

Je traint in een kleine groep van negen personen en in drie eerste maanden helpen we je drie nieuwe krachtige gewoontes te realiseren die bijdrage aan je gezondheid, namelijk: natuurlijk bewegen, zingeving en ontspannen.

 

MEER DAN EEN FITNESSCLUB

De negen voordelen van onze Longevity aanpak:

 1. Krijg meer energie door gerichte training.
 2. Leer ontspannen en voel je beter.
 3. Krijg een sterker en flexibeler lichaam.
 4. Leer beter omgaan met stress.
 5. Negen krachtige gewoontes op het gebied van bewegen, ontspannen en eten.
 6. Onderbouwd met wetenschappelijke kennis over gedrag.
 7. Train in kleine groepen van 9 personen
 8. Stop nooit meer met bewegen dankzij onze buddy aanpak.
 9. Krijg persoonlijke begeleiding van specialiseten op het gebied van fysieke en mentale training.

  Onze leden

  Onze trainers

  DANNY RIJNHOUT

  RAJEN KLEPPERS

  PROBEER ONS 9 DAGEN GRATIS

  Ontdek hoe je in 9-dagen je leven kunt veranderen. Wij hebben deze methodiek al talloze keren met succes in de praktijk toegepast en passen het ook toe op ons eigen leven. Vergeet alles wat je tot nu toe hebt gehoord over het realiseren van gezonde gewoontes. Stopt met jezelf voor de gek houden dat het aanleren gewoonte dertig tot negentig dagen duurt. Ontdek het alternatief en verander in negen dagen je eigen leven

  Er is een beperkt aantal proefweken beschikbaar dus wees er snel bij!

  JAARABONNEMENT ONBEPERKT

  ONBEPERKT SPORTEN

  49,50

  Onbeperkt groepslessen 

  Onbeperkt fitness

  12 maanden programma

  JAARABONNEMENT ONBEPERKT + ONDEMAND

  ONBEPERKT + ONDEMAND

  64,50

  MEEST GEKOZEN!

  Onbeperkt groepslessen
  Onbeperkt fitness
  Inclusief ondemand video database
  Inclusief ondemand trainings app
  12 maanden programma

  JAARABONNEMENT ONBEPERKT + LONGEVITY PROGRAMMA

  ONBEPERKT + COACHING

  74,50

  2x p.w. Power9 – circuit training
  1x p.m. coaching (in een groep van 9) op bewegen, ontspannen, voeding en mindset
  Inclusief onbeperkt fitness en groeslessen.
  12 maanden programma

  Rooster

  GROEP 1 (NOG 4 PLEKKEN)

  Maandag & Woensdag
  09:00 – 10:00 uur
  Power9 – Circuit Training

  GROEP 2 (NOG 5 PLEKKEN)

  Woensdag & Vrijdag
  10:00 – 11:00 uur
  Power9 – Circuit Training

  GROEP 3 (NOG 7 PLEKKEN)

  Maandag 20:30 – 21:30 uur
  Power9 – Circuit Training

  Woensdag 19:00 – 20:00 uur
  Power9 – Circuit Training

  ONZE AANPAK

  INTRODUCTIE POWER9

  ONZE TRAINERS AAN HET WOORD

  POWER9 – CIRCUIT TRAINING

  F.A.Q.

  MOET IK ERVARING MET FITNESS HEBBEN?

  Het programma is juist opgesteld voor mensen die geen ervaring met fitness hebben en/of die het zelfstandig trainen op toestellen moeilijk vinden om vol te houden. In twaalf maanden leren we je natuurlijk bewegen en leer je naast het werken op toestellen ook alle vrije functionele krachtoefeningen.  

  HOEVEEL UUR IN DE WEEK TRAIN JE BEGELEID?

  De eerste drie maanden train je twee keer per week 30 minuten begeleid op ons circuit. Dit wordt daarna uitgebouwd naar 2x 45 minuten. Na de eerste zes maanden ga je aan de slag in onze functionele ruimte en train je 2 tot 3 per week een uur begeleid in de groep.

  IK HEB GEEN TIJD IN MIJN AGENDA!

  Wij snappen dat het managen van je agenda een uitdaging kan zijn. Maar stel jezelf de vraag of je het waard bent. Een week heeft 168 uur en je vraagt maar 2 uur voor jezelf. Bedenk is wat die twee uur je oplevert! Maar, makkelijk gezegd. Wij helpen je aan de hand van hele kleine stappen tijd te vinden om te doen wat jij echt belangrijk vindt.  

  .

  WAT ZIT ER BIJ HET ABONNEMENT IN?

  Met het abonnement heb je twee keer per een begeleide (circuit) training en 1x per maand een coaching. De coaching en training vindt altijd in een groep van negen personen plaats. Naast dit programma mag je onbeperkt zelfstandig fitnessen en onbeperkt groepslessen volgen.

  WAT VOOR CERTIFICERING HEBBEN DE TRAINERS?

  Onze trainers hebben allemaal een Fitvak fitness opleiding en daarnaast hebben ze verschillende specialisaties gevolgd via EEFA, zoals de NASM-personal training opleiding. Wij werken alleen met specialisten die jarenlange ervaring hebben binnen de sport en op het gebied van gedragsverandering. Onze trainers zijn opgeleid als gedragsveranderaar door de Behavior Change Academy.

  WAT IS ONDEMAND TRAINEN?

  Naast de persoonlijke begeleiding kan je gebruik maken van onze fitnessapp met speciaal ontwikkelde fitnessschema’s, een video-database met workouts en webinars over gedrag. Met de app kan je waar en wanneer je maar wilt zelf trainen en de 5000+ oefeningen helpen je om van bewegen een kleine en blijvende gewoontes te maken.

  WAT IS HET VERSCHIL MET GEWOON FITNESS?

  Iedereen kan toestellen kopen en schema’s maken. Het verschil met onze aanpak zit in de persoonlijke begeleiding, de community en de kennis die wij hebben op het gebied van gedrag. Wij helpen je het bewegen vol te houden en coachen je daarnaast op gezond eten, ontspannen en zorgen dat je een connectie houdt met je omgeving. Het verschil is dat wij gaan voor een lang, gezond en gelukkig leven.

  IK WEET NIET OF IK HET PROGRAMMA WEL VOL KAN HOUDEN, WAT KAN IK HET BESTE DOEN? ?

  Voordat je ergens voor betaald wil je natuurlijk weten of het echt iets voor jou is. Helemaal als je al meerdere pogingen hebt ondernomen om te gaan fitness. Barbells & Punches biedt daarom een negen dagen garantie aan. Klik hier om als eerste te starten in onze pilot groepen en vraag je negen dagen Challange aan. Lukt het jou niet om binnen negen succes te boeken dan stoppen wij kosteloos je abonnement.  

  Wil je meer weten over onze langleven aanpak lees dan één de artikelen waarin we uitleggen hoe je lang, gezond en gelukkig kunt leven.

  Ps: ken je iemand die een negen dagen challenge kan gebruiken deel dan deze pagina: