voedings coaching

regio

gorinchem

Voedingscoaching

Regio

gorinchem

Heb je al eerdere pogingen ondernomen om af te vallen en blijf je maar schommelen in je gewicht of in hoe jij je voelt. Wil je verandering? Onze voedingsdeskundige kan je daarbij helpen. Start nu met voedingsbegeleiding bij Barbells & Punches!

Wil jij ook afvallen,  een gezonder lichaam en een fitter gevoel?

Start nu met voedingsbegeleiding bij Barbells & Punches en plan een intake. Tijdens het intakegesprek kijken we samen naar je huidige leef- en eetpatroon. We bespreken wat je wilt veranderen. Daarbij doen we een uitgebreide weging waarbij je meer inzicht krijgt in je eigen lichaamssamenstelling (denk aan vetmassa, spiermassa etc.). Dit zal nog meer helpen om het uiteindelijke resultaat goed in beeld te brengen.

In het adviesgesprek wat volgt maken we samen een plan hoe jij je doel kunt behalen. Daarbij krijg je ook een persoonlijk dagmenu. Geen algemeen voedingsschema dus, maar passend bij jou in wat je lekker vindt en goed kunt bereiden. In de gesprekken daarna stellen we nieuwe doelen op of passen we deze aan waar nodig.

Ben je nieuwsgierig wat onze voedingsdeskundige voor jou kan betekenen? Plan dan vrijblijvend een kennismakingsgesprek in en ontdek wat de mogelijkheden zijn!

Meld je aan voor 30 april en ontvang een gratis boodschappensessie t.w.v. €60,-.
Start vandaag nog met een vrijblijvend kennismakingsgesprek en claim nu nog één van de 5 beschikbare plekken!

VOEDINGSCOACHING, EETDAGBOEK, VOEDINGSAPP, RECEPTEN EN COACHING OP GEWOONTES.

 

Woon jij in de buurt van Arkel en Molenlanden en wil je jouw levensstijl omgooien meld je dan nu aan voor voedingscoaching.

Wil jij je levensstijl aanpassen en gewoontes realiseren die je wel vol kunt houden meld je dan aan. Binnen het programma start je met voeding en dit combineer je met bewegen en coaching op gewoontes.

Na je aanmelding start je met een kennismakingsgesprek en krijg je drie tot 6 maanden voedingsbegeleiding. 

Je krijgt persoonlijke begeleiding van onze voedingsdeskundige en in drie tot 6 maanden helpen we je betere voedingsgewoontes te realiseren die bijdrage aan je gezondheid.

 

De voordelen van voedingscoaching

Wat bieden we jou:

  • Een uitgebreide intake waarbij we jouw huidige gezondheidssituatie goed inzichtelijk maken;
  • Een weegconsult waardoor je meer inzicht krijg in je eigen lichaamssamenstelling;
  • Een adviesgesprek waarbij we samen een plan maken;
  • Meerdere vervolgconsulten;
  • Een persoonlijk dagmenu en eventueel een persoonlijk weekmenu;
  • Coaching op gewoontes;
  • Gratis toegang tot de juiste voedingsapp!

ONZE VOEDINGSCOACH

BOUWIEN KLEPPERS- TAAMS

vrijblijvend kennismakingsgesprek

Plan nu een vrijblijvend kennismakinggesprek en ontdek hoe je in een aantal maanden voedingsgewoontes kunt veranderen. We gaan op een leuke manier met voeding aan de slag, je leert waar je op moet letten en hoe je variatie kunt aanbrengen in een gezond voedingspatroon. 

Vraag vandaag nog vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan en claim één van de laatste 5 plekken.

3 maanden traject

voedingsbegeleiding

295,-

Kennismakingsgesprek
Intake & weegconsult (90 min)
Adviesgesprek (60 min)
Persoonlijk dagmenu
3 vervolgconsulten (30 min)
Gratis toegang tot de voedingsapp tijdens het traject
Eindevaluatie (20 min)

6 maanden traject

voedingsbegeleiding

450,-

MEEST GEKOZEN!

Kennismakingsgesprek
Intake en weegconsult (90 min)
Adviesgesprek (60 min)
Persoonlijk dagmenu
6 vervolgconsulten (30 min)
Persoonlijk weekmenu
Gratis toegang tot de voedingsapp tijdens het traject
Eindevaluatie (20 min)

9 maanden traject

VOEDINGSBEGELEIDING + SPORTVASTEN

699,-

6 maanden traject
Inclusief sportvasten

AANWEZIG

Alle voedingscoachings en intake’s gaan op afspraak. Onze voedingscoach is op de volgende momenten vast aanwezig op de club voor eventuele vragen en informatie.

MAANDAG & DONDERDAG

09:00 tot 14:00 uur

VRIJDAG

16:00 tot 21:00 uur

F.A.Q.

Kan ik ook naar een voedingsdeskundige wanneer ik in gewicht wil aankomen?

Onze voedingscoach adviseert niet alleen wanneer je wilt afvallen, maar bijvoorbeeld ook wanneer je wilt aankomen, je energieker wilt voelen of je gezonder wilt eten.

Ik ben doorverwezen door de huisarts naar een diëtist, kan ik ook terecht bij de voedingscoach?

In de meeste gevallen kun je gewoon bij onze voedingscoach terecht. Er zijn een aantal gevallen waarbij we je terug zullen verwijzen naar een diëtist. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: kinderen, vrouwen die zwanger zijn of wanneer je een eetstoornis hebt. Daarnaast kan er sprake zijn van een psychische of lichamelijke aandoening waarbij we uitsluitend adviseren na toestemming van een behandelend arts.

Ik wil advies over voeding naast het sporten, kan ik daarvoor bij jullie terecht?

Wanneer je wilt groeien in spiermassa is het naast effectief trainen ook goed om op de juiste manier met voeding bezig te zijn. Juist wanneer je ook variatie in je voedingspatroon wilt leren aanbrengen is het zinvol om je te laten adviseren door onze voedingscoach.

Op welke dagen kan ik bij jullie terecht voor voedingsadvies?

Voor vragen of informatie kun je op maandag en donderdag van 09:00-14:00 uur en op vrijdag van 16:00-21:00 uur bij onze voedingscoach terecht. Het intakegesprek en de daaropvolgende adviesgesprekken vinden altijd buiten deze momenten om plaats en zijn op afspraak van maandag t/m vrijdag in te plannen.

Kan ik een traject ook in delen betalen?

Er is een mogelijkheid om het voedingstraject in delen te betalen. Kijk voor de mogelijkheden in onze webshop via de Virtuagym app.

Ik heb een traject doorlopen, maar ik wil graag nog eens aanvullend advies. Kan ik dan ook een eenmalige afspraak inplannen?

Wanneer je een traject hebt doorlopen kan het zijn dat je na een tijdje toch nog ergens advies over wilt of met een aantal vragen zit. Je kunt dan een los adviesgesprek afnemen. Dit aanbod geldt alleen wanneer je al een voedingstraject hebt doorlopen bij onze voedingscoach.

Wil je meer weten over gezonde voeding lees dan één van de artikelen waarin we uitleggen hoe je meer uit je training kunt halen met voeding.

Ps: ken je iemand die een vrijblijvende intake kan gebruiken deel dan deze pagina: