NIEUW KICKBOKSEN WOMEN ONLY. TRY-OUT ZATERDAG 15 JUNI – 09:00 tot 09:50.

Wil je aan je conditie werken en je kracht verbeteren in een leuke en energieke omgeving? Women Only Kickboksen biedt jou de perfecte kans om dit te doen. Kom naar de try-out en ontdek waarom zoveel vrouwen kiezen voor kickboksen als hun favoriete workout.

Waarom Kickboksen?

  • Complete Workout: Kickboksen combineert cardio, krachttraining en flexibiliteit in één intensieve workout. Je werkt aan je hele lichaam, van je core tot je armen en benen.
  • Vetverbranding: Een kickbokstraining verbrandt tot wel 800 calorieën per uur! Perfect voor gewichtsverlies en het verbeteren van je algehele conditie.
  • Zelfverdediging: Leer effectieve technieken die niet alleen je fitheid verbeteren, maar je ook de basisprincipes van zelfverdediging bijbrengen.
  • Techniek en Vorm: Onze trainingen richten zich op de juiste techniek en vorm, zodat je de bewegingen correct uitvoert en blessures voorkomt.

Wat maakt onze training Uniek?

  1. Women Only: Een veilige en ondersteunende omgeving waar je je volledig kunt concentreren op je training zonder je zorgen te maken over gemengde groepen.
  2. Professionele Trainers: Onze ervaren en gecertificeerde trainers helpen je bij elke stap,, of je nu een beginner bent of al ervaring hebt.
  3. Gevarieerde Workouts: Elke les biedt iets nieuws, van combinatietrainingen tot bokzaktrainingen en conditieoefeningen. Hierdoor blijft het altijd spannend en uitdagend.
  4. Groepsdynamiek: Trainen in een groep motiveert en zorgt voor een leuke, sociale sfeer.

Voor wie Is Dit?

Onze trainingen zijn geschikt voor vrouwen van alle niveaus. Of je nu net begint met sporten of een ervaren kicbokser bent, wij passen de trainingen aan zodat iedereen kan meedoen en groeien.

Doe je mee!?

Denk jij er al langer over om te starten met kickboksen? Wacht dan niet langer en meld je nu aan voor de try-out en ontvang een health check t.w.v.: € 79,95,-. Sluit je tijdens de open dag een succes programma af dan sport je de eerste twee maanden gratis.

LAAT JOUW GEGEVENS ACHTER EN WIJ BELLEN JE OP OM DE TRY-OUT TE PLANNEN.

9 + 1 =