Ontdek de Kracht van Pilates: Try-Out op Zaterdag 15 juni!

Ben je op zoek naar een nieuwe manier om fit en gezond te blijven? Wil je werken aan je flexibiliteit, spierkracht en lichaamshouding? Kom dan naar onze try-out Pilates tijdens onze open dag op zaterdag 15 juni!!

Wat is Pilates?
Pilates is een effectieve en veelzijdige trainingsvorm die zich richt op het versterken van je kernspieren, verbeteren van je houding en bevorderen van een evenwichtige lichaamshouding. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt, Pilates biedt voor iedereen een uitdaging en helpt je om je fitnessdoelen te bereiken.

Wat kun je verwachten?
Datum: Zaterdag 15 juni
Tijd: 11:00 – 11:50 uur

Tijdens deze try-out sessie krijg je de kans om kennis te maken met de basisprincipes van Pilates. Onze ervaren instructeurs begeleiden je door een gevarieerde workout, waarbij je verschillende oefeningen leert die je helpen om kracht, flexibiliteit en balans op te bouwen.

Waarom zou je deelnemen?
✅ Verbeter je houding: Leer hoe je een betere lichaamshouding kunt ontwikkelen en rugklachten kunt verminderen.
✅ Versterk je kernspieren: Werk aan een sterke core, wat essentieel is voor je algehele fitheid en dagelijks welzijn.
✅ Ontspan en verminder stress: Pilates combineert fysieke inspanning met ademhalingstechnieken, wat helpt om stress te verminderen en mentale welzijn te bevorderen.

Hoe meld je je aan?
Aanmelden is eenvoudig! meld je aan via het formulier onderaan deze pagina om je plek te reserveren. Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt! 

Ps: ben je al lid? Dan kan je jezelf gewoon aanmelden via de Virtuagym app. 

Kom en doe mee!
Twijfel je al langer om te gaan sporten? Geef je dan nu op en doe mee met de try-out. Na je aanmelding ontvang je van ons een gratis Health Check t.w.v.: € 79,95. Sluit je tijdens de open dag een succes programma af dan sport je de eerste twee maanden gratis. 

We kijken ernaar uit je te verwelkomen op zaterdag 15 juni!

LAAT JOUW GEGEVENS ACHTER EN WIJ BELLEN JE OP OM DE TRY-OUT TE PLANNEN.

8 + 15 =