OPEN DAG BARBELLS & PUNCHES

ONTDEK ONS COMPLETE AANBOD EN START MET BEWEGEN

ZATERDAG 15 JUNI 2024

OPEN DAG BARBELLS & PUNCHES

ONTDEK ONS COMPLETE AANBOD EN START MET BEWEGEN

ZATERDAG 15 JUNI 2024

Op zaterdag 15 juni organiseert Barbells & Punches een open dag en bieden wij jou de mogelijkheid om als eerste ons vernieuwde aanbod te testen. De open dag staat in het teken van bewegen, voeding en herstel en naast de verschillende trainingen bieden we twee workshops aan en heb je de kans om jouw echte leeftijd te testen. Meld je nu aan en kom langs op 15 juni.

START NU MET HYROX, BOKSEN, PILATES, KICKBOKSEN OF ONTDEK ONZE GLOEDNIEUWE FITNESSRUIMTE

Tijdens de open dag hebben we verschillende try-outs op het rooster staan en kan je kennismaken met ons aanbod. Altijd al willen starten met Hyrox, Boksen, Kickboksen of pilates? Stop dan met denken en start met bewegen.

Tijdens de open dag staat ons team voor je klaar om je één van de lessen te laten ervaren. Daarnaast heb je tijdens de open dag de mogelijkheid om jouw fitheid te testen en te ontdekken wat je werkelijke leeftijd is. Onze trainers, voedingsdeskundige en fysiotherapeut staan daarna voor je klaar om je te helpen met een persoonlijke aanpak.

Wacht niet tot na de zomer en pak nu je kans. Wij weten dat je binnen twee maanden al meer energie hebt, beter in je vel zit en niet meer wil stoppen met bewegen.

WE HEBBEN 25 PLEKKEN BESCHIKBAAR VOOR DE OPEN DAG DUS WEES ER SNEL BIJ.

MELD JE NU AAN EN KRIJG EEN GRATIS HEALTH CHECK T.W.V. €79,50,-

Stop met denken, start met bewegen! Wil je al lang beginnen met bewegen meld je dan vandaag nog aan. Ervaar ons aanbod en ervaar zelf hoe je met sporten even je hoofd kunt uitzetten en helemaal kunt ontspannen. Na je aanmelding ontvang je van ons een gratis health check t.w.v. €79,95,- en nemen wij contact met je op om deze te plannen. Sluit je tijdens de open dag een succesprogramma af dan sport je tot 1 september helemaal gratis. Denk niet langer en start vandaag met bewegen.

Er is een beperkt aantal plekken voor de open dag beschikbaar dus wees er snel bij!

PROGRAMMA OPEN DAG

Zaterdag 15 juni

Locatie: Barbells & Punches
Adres: Vlietskade 9030, 9032 & 9034, 4241WT te Arkel
Tijdstip: 09:00 – 14:00


TRY-OUTS

 

Vechtsport 

09:00 try-out Woman only kickboksen 
10:00 try-out Bokszaktraining Boksen
12:00 try-out Karate Close Quarter Fighting System
12:30 try-out Kickboksen

Fitness

08:30 try-out Hyrox Training
09:30 try-out Hyrox Training
10:30 try-out Cross Training Kids
11:30 Hyrox Buddy Race

Body and Mind

11:00 try-out Pilates

Workshops

09:30 Workshop voeding
10:00 Workshop voeding
10:30 Workshop voeding

Health Check

08:30 t/m 14:00 op afspraak

 

 

WORKSCHOP OVER GEZOND ETEN EN GEZOND BEWEGEN

Wil je meer bewegen en gezonder eten, maar lukt het je niet om dit vol te houden? Kom dan naar de één van de workshops die we hebben over gezonde voeding. Tijdens de workshop helpen we je om gewoontes te doorbreken, we geven je kennis en inzicht over voeding en bewegen en helpen je dit te vertalen naar nieuwe gewoontes. Aan het einde van de workshop het je een concreet stappenplan dat je direct kan uitvoeren om meer te bewegen of gezonder te eten.

MEER DAN EEN FINTESSCLUB

DE ACHT VOORDELEN VAN BARBELLS & PUNCHES

1. Persoonlijke begeleiding;

2. Meer dan 50 groepslessen in de week;

3. Naast training ook coaching op voeding;

4. Zeven dagen per week open;

5. Fitness en vechtsport in één abonnement;

6. Groepslessen en fitness in één abonnement;

7. Workout app met persoonlijke schema’s;

8. Sportief, niet competitief; vechtsport betekent niet thuiskomen met blauwe plekken.

  OnS tEAM

  RAJEN KLEPPERS – EIGENAAR 

  DANNY RIJNHOUT – EIGENAAR 

  ANDREW LEVERINGTON – BOKS TRAINER

  LODE VERHAGE – BOKS TRAINER

  DENNIS VOS – KICKBOKS TRAINER

  BIANCA VOS – KICKBOKS TRAINER

  ESHTER VAN DEN BERG – KICKBOKS TRAINER

  BOUWIEN KLEPPERS- TAAMS – VOEDINGSCONSULENT EN KRACHT TRAINER

  TOM REGENBOOG – KRACHT TRAINER

  PIETER PELLIKAAN – KARATE TRAINER

  STEVEN RINK – KARATE TRAINER

  DYLAN VOS – STAGAIRE

  F.A.Q.

  Welke sporten bieden jullie allemaal aan?

  Wij bieden verschillende vechtsport- en fitnesstrainingen aan in kleine groepen. Barbells & Punches is een gespecialiseerd trainingscentrum voor Hyrox, Cross Training, BBB, Pilates, Functional Training, Boksen, Kickboksen, Karate en Self Defence. Naast de groepslessen kun je zelfstandig fitnessen en bieden we personal training aan.

   

  Wat voor programma’s werken jullie mee?

  Wij hebben drie programma’s namelijk: het basisprogramma, het resultaat programma en het succesprogramma. Afhankelijk van je doel bepalen we samen welk programma het beste past en op welke manier je kan gaan sporten.

   

  Wat zit er bij je programma in?

  Al onze programma’s bestaan uit onbeperkt fitness en onbeperkt groeplessen. Naast de fysieke trainingen krijg je onze workout en voeding app waarmee je overal kunt trainen en waarmee je jouw voeding kunt bijhouden en aanpassen.

  .

  Welke lessen bieden jullie voor kinderen en jeugd?

  Wij bieden al Karate training voor kinderen vanaf 4 jaar aan. Daarnaast kunnen kinderen vanaf 8 jaar meedoen aan de cross training en de kickboks training en vanaf 12 jaar mogen ze ook boksen. Ontdenk op deze pagina ons complete aanbod voor kinderen en jeugd. 

  Ik wil al eerder starten hoe kan ik doen?

  Kan je niet wachten tot 15 juni? Vraag dan alvast een proefweek week aan via deze link en ervaar 7 dagen ons complete aanbod zelf. Na de zeven dagen helpen wij je met het kiezen van het juiste programma.

  Ik kan niet op 15 juni, zijn er andere mogelijkheden?

  Jammer dat je niet kunt op 15 juni, maar geen probleem. Je kunt altijd een proefweek aanvragen en ons aanbod 7 dagen vrijblijvend uit proberen. Wil je graag een health check dan kun in de maand juni gratis een check laten uitvoeren. Stuur gerust even een mail naar info@barbellspunches.nl en wij nemen contact met je op om een health check te plannen.

  Ik weet niet of ik wel fit genoeg ben, wat kan ik het beste doen?

  Voordat je ergens aan begint wil je natuurlijk weten of het echt iets voor jou is. Helemaal als je al meerdere pogingen hebt ondernomen om te gaan sporten. Je hoofd praat je vaak uit de nieuwe poging om weer te starten en de drempel wordt vaak steeds hoger. Herkenbaar? Laat ons je helpen de drempel te verlagen. Het enige dat jij hoeft te doen is een proefweek aan te vragen en onze trainers vangen je op, begeleiden je en zorgen dat je met plezier de lessen mee kunt doen.

  Ik weet niet welke sport ik moet kiezen, wat kan ik dan het beste doen?

  Het kiezen van een juiste sport kan vaak lastig zijn. Binnen onze programma’s zit je daarom ook niet vast aan een sport. Je kunt alle sporten volgen en mag hier gewoon tussen wisselen. Daarnaast werken we met een proefweek, zodat je in jouw eerste week kan proeven aan de verschillende sporten en kan ontdekken wat je leuk vindt.  Na het aanmelden voor de proefweek nemen wij contact met je op en helpen we je met de eerste les kiezen en plannen.

  Wil je meer over onze aanpak op voeding weten lees dan één van de artikelen waarin we uitleggen hoe we je helpen bij het realiseren van een gezonder eetpatroon.

  PS: ken je iemand die je graag mee zou willen nemen en die ook een proefweek zou kunnen gebruiken? Deel dan deze pagina en kom lekker samen sporten.