LEEF LANGER, LEEF BETER.

EFFECTIEVE OPLOSSINGEN TEGEN STRESS

POWER9 – BY BARBELLS & PUNCHES

LEEF LANGER, LEEF BETER.

EFFECTIEVE OPLOSSINGEN TEGEN STRESS

POWER9 – BY BARBELLS & PUNCHES

Power9 richt zich op het verlagen van de daadwerkelijke leeftijd van jouw team door fysieke en mentale training. Wij helpen je bij het transformeren van jouw team door het veranderen van gedrag met als doel langer, gezonder en gelukkiger. Investeer nu in je personeel en zorg dat ze effectiever zijn, gelukkiger en langer leven.

DE LEIDERS IN POSITIEVE GEZONDHEID EN IN HET VERGROTEN VAN FYSIEKE EN MENTALE GROEI.

Kennis over bewegen, gezonde voeding en omgaan met stress zorgt niet voor een gedragsverandering. We weten allemaal dat 9 uur zitten op een dag niet goed voor ons is en weten allemaal wel welke voeding slecht voor is. Toch bewegen we weinig, eten we slecht en maken we geen werk van rust. Dit komt omdat ons brein zuinig met energie om wil gaan en eigenlijk niet wil veranderen. Onze interne wereld dialoog praat ons gedrag goed en ons reptielen brein kiest liever voor een directe beloning dan een uitgestelde beloning.

Sinds 2018 investeren wij met Barbells & Punches met sport in persoonlijk leiderschap en trainen wij mensen in het vergroten van hun fysieke en mentale belastbaarheid. Onze aanpak stelt mensen in staat gewoontes te veranderen en leiding te nemen over hun eigen gezondheid. Wij helpen ze impact te maken op hun eigen leven en dat van hun omgeving. Met Power 9 © maken we hier een nieuwe stap helpen we ondernemers met verlagen van de daadwerkelijke leeftijd van hun personeel.

WE HEBBEN 27 PLEKKEN BESCHIKBAAR VOOR HET PILOT PROGRAMMA DUS WEES ER SNEL BIJ.

EFFECTIEVE OPLOSSINGEN IN HET VERMINDEREN VAN STRES.

Power 9 biedt effectieve oplossingen om beter te presteren in stressvolle tijden. We leven in een maatschappij waar we met zijn allen toewerken naar het verkorten van 15 jaar van ons leven. De reden. Negen uur zitten per dag, slecht eten, moeite hebben met ontspannen en weinig bewegen. Dit heeft effect op de levensverwachting en de belastbaarheid van jouw medewerkers. Ziekteverzuim kost per persoon 11.000 euro per jaar en langdurige functioneren onder stress zorgt voor een verlaging van 13 punten van het IQ van jouw medewerkers.

Wij helpen stress te verlagen zodat mensen beter kunnen beslissen, effectiever zijn en nieuwe gewoontes aanleren. We doen dit door negen krachtige gewoontes aan te leren op het gebied van bewegen, voeding en herstel. Met onze lidmaatschappen werken we aan negen krachtige gewoontes voor een lang, gezond en gelukkig leven.

MEER DAN EEN AANPAK TEGEN ZIEKTEVERZUIM

WAT KAN JE VERWACHTEN VAN ONZE AANPAK

1. Verlaging van de daadwerkelijk leeftijd van jouw team

2. Wekelijke trainingsmomenten;

3. Online coaching sessies op bewegen, voeding en herstel

4. Digitaal platform

5. Krachtige verandering en gezonde gewoontes

6. Persoonlijke begeleiding

  Onze tEAM

  RAJEN KLEPPERS – FYSIEK EN MENTALE TRAINER & COACH

  DAVID DE BRUIJN – FYSIOTHERAPEUT 

  BOUWIEN KLEPPERS – GEWICHTSCONSULENT

  DANNY RIJNHOUT – GEDRAGSWETENSCHAPPER

  PROBEER ONS 9 DAGEN GRATIS

  Ontdek hoe je in 9-dagen je leven kunt veranderen. Wij hebben deze methodiek al talloze keren met succes in de praktijk toegepast en passen het ook toe op ons eigen leven. Vergeet alles wat je tot nu toe hebt gehoord over het realiseren van gezonde gewoontes. Stopt met jezelf voor de gek houden dat het aanleren gewoonte dertig tot negentig dagen duurt. Ontdek het alternatief en verander in negen dagen je eigen leven

  Er is een beperkt aantal proefweken beschikbaar dus wees er snel bij!

  JAARABONNEMENT ONBEPERKT

  ONBEPERKT SPORTEN

  49,50

  Onbeperkt groepslessen 

  Onbeperkt fitness

  12 maanden programma

  JAARABONNEMENT ONBEPERKT + ONDEMAND

  ONBEPERKT + ONDEMAND

  64,50

  MEEST GEKOZEN!

  Onbeperkt groepslessen
  Onbeperkt fitness
  Inclusief ondemand video database
  Inclusief ondemand trainings app
  12 maanden programma

  JAARABONNEMENT ONBEPERKT + LONGEVITY PROGRAMMA

  ONBEPERKT + COACHING

  74,50

  2x p.w. Power9 – circuit training
  1x p.m. coaching (in een groep van 9) op bewegen, ontspannen, voeding en mindset
  Inclusief onbeperkt fitness en groeslessen.
  12 maanden programma

  Rooster

  GROEP 1 (NOG 4 PLEKKEN)

  Maandag & Woensdag
  09:00 – 10:00 uur
  Power9 – Circuit Training

  GROEP 2 (NOG 5 PLEKKEN)

  Woensdag & Vrijdag
  10:00 – 11:00 uur
  Power9 – Circuit Training

  GROEP 3 (NOG 7 PLEKKEN)

  Maandag 20:30 – 21:30 uur
  Power9 – Circuit Training

  Woensdag 19:00 – 20:00 uur
  Power9 – Circuit Training

  ONZE AANPAK

  INTRODUCTIE POWER9

  ONZE TRAINERS AAN HET WOORD

  POWER9 – CIRCUIT TRAINING

  F.A.Q.

  MOET IK ERVARING MET FITNESS HEBBEN?

  Het programma is juist opgesteld voor mensen die geen ervaring met fitness hebben en/of die het zelfstandig trainen op toestellen moeilijk vinden om vol te houden. In twaalf maanden leren we je natuurlijk bewegen en leer je naast het werken op toestellen ook alle vrije functionele krachtoefeningen.  

  HOEVEEL UUR IN DE WEEK TRAIN JE BEGELEID?

  De eerste drie maanden train je twee keer per week 30 minuten begeleid op ons circuit. Dit wordt daarna uitgebouwd naar 2x 45 minuten. Na de eerste zes maanden ga je aan de slag in onze functionele ruimte en train je 2 tot 3 per week een uur begeleid in de groep.

  IK HEB GEEN TIJD IN MIJN AGENDA!

  Wij snappen dat het managen van je agenda een uitdaging kan zijn. Maar stel jezelf de vraag of je het waard bent. Een week heeft 168 uur en je vraagt maar 2 uur voor jezelf. Bedenk is wat die twee uur je oplevert! Maar, makkelijk gezegd. Wij helpen je aan de hand van hele kleine stappen tijd te vinden om te doen wat jij echt belangrijk vindt.  

  .

  WAT ZIT ER BIJ HET ABONNEMENT IN?

  Met het abonnement heb je twee keer per een begeleide (circuit) training en 1x per maand een coaching. De coaching en training vindt altijd in een groep van negen personen plaats. Naast dit programma mag je onbeperkt zelfstandig fitnessen en onbeperkt groepslessen volgen.

  WAT VOOR CERTIFICERING HEBBEN DE TRAINERS?

  Onze trainers hebben allemaal een Fitvak fitness opleiding en daarnaast hebben ze verschillende specialisaties gevolgd via EEFA, zoals de NASM-personal training opleiding. Wij werken alleen met specialisten die jarenlange ervaring hebben binnen de sport en op het gebied van gedragsverandering. Onze trainers zijn opgeleid als gedragsveranderaar door de Behavior Change Academy.

  WAT IS ONDEMAND TRAINEN?

  Naast de persoonlijke begeleiding kan je gebruik maken van onze fitnessapp met speciaal ontwikkelde fitnessschema’s, een video-database met workouts en webinars over gedrag. Met de app kan je waar en wanneer je maar wilt zelf trainen en de 5000+ oefeningen helpen je om van bewegen een kleine en blijvende gewoontes te maken.

  WAT IS HET VERSCHIL MET GEWOON FITNESS?

  Iedereen kan toestellen kopen en schema’s maken. Het verschil met onze aanpak zit in de persoonlijke begeleiding, de community en de kennis die wij hebben op het gebied van gedrag. Wij helpen je het bewegen vol te houden en coachen je daarnaast op gezond eten, ontspannen en zorgen dat je een connectie houdt met je omgeving. Het verschil is dat wij gaan voor een lang, gezond en gelukkig leven.

  IK WEET NIET OF IK HET PROGRAMMA WEL VOL KAN HOUDEN, WAT KAN IK HET BESTE DOEN? ?

  Voordat je ergens voor betaald wil je natuurlijk weten of het echt iets voor jou is. Helemaal als je al meerdere pogingen hebt ondernomen om te gaan fitness. Barbells & Punches biedt daarom een negen dagen garantie aan. Klik hier om als eerste te starten in onze pilot groepen en vraag je negen dagen Challange aan. Lukt het jou niet om binnen negen succes te boeken dan stoppen wij kosteloos je abonnement.  

  Wil je meer weten over onze langleven aanpak lees dan één de artikelen waarin we uitleggen hoe je lang, gezond en gelukkig kunt leven.

  Ps: ken je iemand die een negen dagen challenge kan gebruiken deel dan deze pagina: