JE WILT AL HEEL LANG STARTEN MET FITNESS?

dan is nu

het moment.

JE WILT AL HEEL LANG STARTEN MET FITNESS?

dan is nu

het moment.

Ben jij klaar voor een transformatie naar een gezonder, langer en gelukkiger leven? Wil jij de kwaliteit van leven verbeteren en je biologische leeftijd verlagen? Maak dan kennis met ons gloednieuwe beweegconcept, vanaf 1 december beschikbaar in Arkel, Molenlanden en regio Gorinchem.

START VANDAAG NOG BIJ DE LEUKSTE GYM UIT DE REGIO.

Barbells & Punches is een Boutique fitness studio voor vrij fitness, circuit training, pilates, small group training en personal training. Ben je op zoek naar een gezonder en vitaler leven? Maak dan gebruik van ons unieke Power9 – krachtcircuit gecombineerd met coaching op gezonde gewoontes. Train in kleine groepen van negen personen en ervaar onze persoonlijke begeleiding en aanpak om je gedrag te veranderen.

Ben jij klaar om te starten met Fitness?! Vraag dan nu een startpakket aan en sport de eerste dertig dagen helemaal gratis. Sluit je 24 maanden abonnement af dan ontvang €50 webshop te goed. Het webshop te goed is slechts geldig tot 31 januari 2024.

DE ACTIE LOOPT TOT 31 JANUARI EN WE HEBBEN MAAR EEN BEPERKT AANTAL STARTPAKETTEN BESCHIKBAAR DUS WACHT NIET TE LANG.

BIJ.

VRIJ FITNESS, CIRCUIT TRAINING, FUNCTIONAL TRAINING, MOBILITEITS TRAINING EN MENTALE WEERSTAND TRAINING.

 

 

Het Power9-programma is een 12 maanden durend programma dat gericht is op het verbeteren van zowel fysieke als mentale gezondheid. Het programma bestaat uit vier stappen:

Meer Energie (Maanden 1-3): focus op het vergroten van energie, met twee wekelijkse trainingen op onze Power9 – krachtcircuit en coaching in gewoontes zoals natuurlijk bewegen en zingeving.

Beter Voelen (Maanden 4-6): Lichamelijke transformatie, inclusief vetverlies en spiergroei, met training op onze Power9-krachtcirkel en pilates, en coaching over voeding.

Fysieke Transformatie (Maanden 7-9): Krachtige fysieke training en het opbouwen van stabiliteit in de functionele ruimte, samen met gewoonte coaching.

Mentale Transformatie (Maanden 10-12): Mentale krachttraining naast fysieke training, inclusief vechtsport en mentale weerstand, om stress te beheersen en goed onder druk te presteren.

Dit programma is ontworpen om zowel je lichaam als geest te versterken en een gezonde levensstijl te bevorderen

 

MEER DAN EEN FITNESSCLUB

De acht voordelen van  BARBELLS & PUNCHES:

  • 7 dagen per week open 
  • Uniek coaching programma
  • Persoonlijke begeleiding
  • Alleen gediplomeerde trainers 
  • Trainen in kleine groepen 
  • Naast fitness ook fitness en vechtsport & groepslessen
  • Coaching gewoontes – negen krachtige gewoontes op het gebied van bewegen, ontspannen, eten en bestaan.  
  • Onderbouwd vanuit de wetenschap – programma is onderbouwd met wetenschappelijke kennis over menselijk gedrag

DANNY RIJNHOUT

RAJEN KLEPPERS

30 DAGEN GRATIS OP PROEF

De mensen die bij ons trainen zijn sportief en niet competitief. Je vindt bij ons partners die met je willen trainen en je helpen om beter te worden. Zo creëren we samen een fijne omgeving voor zowel beginners als gevorderden. Vraag nu een startpakket aan en ervaar 30 dagen onze lessen en unieke sfeer.

DE ACTIE LOOPT TOT 31 JANUARI EN WE HEBBEN MAAR EEN BEPERKT AANTAL STARTPAKETTEN BESCHIKBAAR DUS WACHT NIET TE LANG.

12 MAANDEN ABONNEMENT FITNESS

ONBEPERKT FITNESS

39,50

Onbeperkt fitness
12 maanden programma

12 MAANDEN ABONNEMENT ONBEPERKT SPORTEN

ONBEPERKT + FITNESS & GROEPSLESSEN

49,50

MEEST GEKOZEN!

Onbeperkt groepslessen
Onbeperkt fitness
12 maanden programma

12 MAANDEN ABONNEMENT ONBEPERKT + COACHING

ONBEPERKT + COACHING

74,50

Onbeperkt fitness
Onbeperkt groepslessen
1x p.m. groepssessie coaching op voeding, training en mindset
Inclusief: gebruik Ondemand trainings app
12 maanden programma

ROOSTER VRIJ FITNESS

 

Ma 09:00 – 12:00 & 16:00 – 21:30
Di: 09:00 – 12:00 & 18:30 – 21:30
Wo: 09:00 – 12:00 & 18:00 – 21:30
Do: 18:30 – 21:30
Vr: 09:00 – 12:00 & 16:00 – 21:30
Za: 09:00 – 12:00
Zo: 09:00 – 12:00

ROOSTER SMALL GROUP TRAINING

GROEP 1 (NOG 4 PLEKKEN)

Maandag & Woensdag
09:00 – 10:00 uur
Power9 – Circuit Training

GROEP 2 (NOG 5 PLEKKEN)

Woensdag & Vrijdag
10:00 – 11:00 uur
Power9 – Circuit Training

GROEP 3 (NOG 7 PLEKKEN)

Maandag 20:30 – 21:30 uur
Power9 – Circuit Training

Woensdag 19:00 – 20:00 uur
Power9 – Circuit Training

 

F.A.Q. POWER9 PROGRAMMA

MOET IK ERVARING MET FITNESS HEBBEN?

Het programma is juist opgesteld voor mensen die geen ervaring met fitness hebben en/of die het zelfstandig trainen op toestellen moeilijk vinden om vol te houden. In twaalf maanden leren we je natuurlijk bewegen en leer je naast het werken op toestellen ook alle vrije functionele krachtoefeningen.  

HOEVEEL UUR IN DE WEEK TRAIN JE BEGELEID?

De eerste drie maanden train je twee keer per week 30 minuten begeleid op ons circuit. Dit wordt daarna uitgebouwd naar 2x 45 minuten. Na de eerste zes maanden ga je aan de slag in onze functionele ruimte en train je 2 tot 3 per week een uur begeleid in de groep.

IK HEB GEEN TIJD IN MIJN AGENDA!

Wij snappen dat het managen van je agenda een uitdaging kan zijn. Maar stel jezelf de vraag of je het waard bent. Een week heeft 168 uur en je vraagt maar 2 uur voor jezelf. Bedenk is wat die twee uur je oplevert! Maar, makkelijk gezegd. Wij helpen je aan de hand van hele kleine stappen tijd te vinden om te doen wat jij echt belangrijk vindt.  

.

WAT ZIT ER BIJ HET ABONNEMENT IN?

Met het abonnement heb je twee keer per een begeleide (circuit) training en 1x per maand een coaching. De coaching en training vindt altijd in een groep van negen personen plaats. Naast dit programma mag je onbeperkt zelfstandig fitnessen en onbeperkt groepslessen volgen.

WAT VOOR CERTIFICERING HEBBEN DE TRAINERS?

Onze trainers hebben allemaal een Fitvak fitness opleiding en daarnaast hebben ze verschillende specialisaties gevolgd via EEFA, zoals de NASM-personal training opleiding. Wij werken alleen met specialisten die jarenlange ervaring hebben binnen de sport en op het gebied van gedragsverandering. Onze trainers zijn opgeleid als gedragsveranderaar door de Behavior Change Academy.

WAT IS ONDEMAND TRAINEN?

Naast de persoonlijke begeleiding kan je gebruik maken van onze fitnessapp met speciaal ontwikkelde fitnessschema’s, een video-database met workouts en webinars over gedrag. Met de app kan je waar en wanneer je maar wilt zelf trainen en de 5000+ oefeningen helpen je om van bewegen een kleine en blijvende gewoontes te maken.

WAT IS HET VERSCHIL MET GEWOON FITNESS?

Iedereen kan toestellen kopen en schema’s maken. Het verschil met onze aanpak zit in de persoonlijke begeleiding, de community en de kennis die wij hebben op het gebied van gedrag. Wij helpen je het bewegen vol te houden en coachen je daarnaast op gezond eten, ontspannen en zorgen dat je een connectie houdt met je omgeving. Het verschil is dat wij gaan voor een lang, gezond en gelukkig leven.

IK WEET NIET OF IK HET PROGRAMMA WEL VOL KAN HOUDEN, WAT KAN IK HET BESTE DOEN? ?

Voordat je ergens voor betaald wil je natuurlijk weten of het echt iets voor jou is. Helemaal als je al meerdere pogingen hebt ondernomen om te gaan fitness. Barbells & Punches biedt daarom een negen dagen garantie aan. Klik hier om als eerste te starten in onze pilot groepen en vraag je negen dagen Challange aan. Lukt het jou niet om binnen negen succes te boeken dan stoppen wij kosteloos je abonnement.  

Wil je meer weten over onze langleven aanpak lees dan één de artikelen waarin we uitleggen hoe je lang, gezond en gelukkig kunt leven.

Ps: ken je iemand die een proefweek kan gebruiken deel dan deze pagina: