NAAM EVENEMENT

09 september 2023

Ben jij klaar voor een sportieve uitdaging? Doe dan samen met je sportmaatje, buurman, buurvrouw of vrouw of kind mee aan het sportiefste evenement van Arkel1040.

ZATERDAG 09 SEPT.

Op zaterdag 09 september organiseert Barbells & Punches een fitness race op het Waardje. Voor het eerst wordt het unieke concept van de Barbaar naar buiten gebracht. Normaal organiseert Barbells & Punches deze race alleen indoor. Meld je nu en ga samen met je maatje de uitdaging aan.

OUTDOOR FITNESS RACE

De Barbaar is een unieke outdoor fitnessrace waarbij natuurlijke oefeningen gecombineerd worden met hardlopen. Het is een race op uithoudingsvermogen en kracht. De Barbaar is voor iedereen toegankelijk, de combinatie van conditie en kracht maakt de Barbaar een race voor atleten en sportliefhebbers met verschillende achtergronden. De race bestaat uit 500meter hardlopen gevolgd door 1 work-out en dit patroon herhaalt zich 5 keer.

ONDERDELEN

De workouts worden aangepast aan de leeftijd van de deelnemers. Jeugd hoeft maar 250m hard te lopen en werken tijdens de workout met een lager gewicht

De workouts:
500m – hardlopen (2 rondjes)
60m – Burpee Broad jump
500m – hardlopen
60m – walking lunges
500m – hardlopen
140m – farmer carry
500m – hardlopen
50 – HR Push-up
500m – hardlopen
75 – WB shot overgooien (touwen spannen waar ze overheen moeten)

AANMELDEN OUTDOOR BARBAAR

Tijdens het Arkel1040 event organiseren we de fitnessrace. Je kunt je hiervoor aanmelden samen met een buddy. We lopen deze race alleen in tweetallen. Durf jij de uitdaging aan? Zoek dan een buddy en schrijf je samen in voor de Barbaar. Aanmelden kan via de onderstaande link. Deelname is gratis en na jouw aanmelding nemen we contact met je op om je inschrijving compleet te maken.

AANMELDEN NAAM EVENEMENT

11 + 1 =