JE WILT AL LANG STARTEN MET CROSS TRAINING?

dan is nu

het moment.

JE WILT AL LANG STARTEN MET CROSS TRAINING?

dan is nu

het moment.

Cross Training is ontwikkeld om progressie te boeken in je algemene kracht, explosiviteit en conditie. Ieder kwartaal programmameren we zorgvuldig de workouts en helpen je progressie te boeken op de Bench Press. Deadlift, Back Squat, Pull-up en de andere essentiele cross trainingen oefeningen.

START VANDAAG NOG bij de leukste gym uit de regio.

Barbells & Punches is dé sportschool voor het trainen van functionele fitness in combinatie met conditietraining. Door de juiste techniek te combineren met een intensiteit die bij jouw tempo en niveau past, zal je echt functioneel sterk worden.

Ben jij klaar om te starten met Cross Training?! Vraag dan nu een gratis proefweek aan en sport de eerste 7 dagen helemaal gratis. Sluit je een 24 maanden abonnement af dan ontvang je €50 webshop tegoed. Het webshop tegoed is slechts geldig tot 31 mei 2024.

DE ACTIE LOOPT TOT 31 MEI EN WE HEBBEN MAAR EEN BEPERKT AANTAL PROEFWEKEN BESCHIKBAAR DUS WACHT NIET TE LANG.

FUNCTIONAL TRAINING, HYROX TRAINING, HITT & CORE TRAINING

Cross Training is ontwikkeld om progressie te boeken in je algemene kracht, explosiviteit en conditie. Ieder kwartaal programmameren we zorgvuldig de workouts en helpen je progressie te boeken op de Bench Press. Deadlift, Back Squat, Pull-up en de andere essentiele cross trainingen oefeningen. 

De training bij Cross Training noem je een WOD een workout-of the-day en elke dag hebben we een unieke training op het programma staan waarbij je in 50 minuten het hele lichaam traint. 

Naast de reguliere workout-of-the-day (WOD) bieden we ook fucntional training, HIIT-training en core training aan. Barbells & Punches is een officiële Hyrox Gym en als je echt de smaak te pakken hebt kun je vanuit meedoen aan de Hyrox indoor fitness race. 

Meer dan een fitnessclub

De acht voordelen van Barbells & Punches:

 • 7 dagen per week open 
 • 1 abonnement vijf sporten 
 • Gratis fitness bij je abonnement
 • Persoonlijke begeleiding
 • Alleen gediplomeerde trainers 
 • Gevorderde en recreanten groepen 
 • Naast cross training ook Hyrox, HIIT en  functional training
 • Sportief, niet competitief; bij ons train je samen en helpt je buddy je om verder te komen. 

Rajen Kleppers

Dylan Vos

Danny Rijnhout

Gratis proefweek

De mensen die bij ons trainen zijn sportief en niet competitief. Je vindt bij ons partners die met je willen trainen en je helpen om beter te worden. Zo creëren we samen een fijne omgeving voor zowel beginners als gevorderden. Vraag nu een proefweek aan en ervaar 7 dagen onze lessen en unieke sfeer.

DE ACTIE LOOPT TOT 31 MEI 2024 EN WE HEBBEN MAAR EEN BEPERKT AANTAL PROEFWEKEN BESCHIKBAAR DUS WACHT NIET TE LANG.

12 MAANDEN ABONNEMENT FITNESS

ONBEPERKT FITNESS

39,50

Onbeperkt fitness
12 maanden programma

12 MAANDEN ABONNEMENT ONBEPERKT SPORTEN

ONBEPERKT FITNESS & GROEPSLESSEN 

49,50

MEEST GEKOZEN!

Onbeperkt groepslessen
Onbeperkt fitness
12 maanden programma

12 MAANDEN ABONNEMENT ONBEPERKT + COACHING

ONBEPERKT + COACHING

74,50

Onbeperkt fitness
Onbeperkt groepslessen
1x p.m. groepssessie coaching op voeding, training en mindset
Inclusief: gebruik Ondemand trainings app
12 maanden abonnement

Rooster

MAANDAG

 • 18:00 BBB (CORE WOD)
 • 19:15 CROSS TRAINING (HYROX WOD)

DINSDAG

 • 19:30 CROSS TRAINING (WOD)
 • 20:30 FUNCTIONAL TRAINING

WOENSDAG

 • 09:00 CROSS TRAINING (WOD)
 • 18:00 CROSS TRAINING KIDS
 • 19:30 CROSS TRAINING (WOD)

DONDERDAG

 • 19:30 BURN (CARDIO WOD)
 • 20:30 FUNCTIONAL TRAINING

VRIJDAG

 • 09:00 CROSS TRAINING (WOD)

ZATERDAG

 • 09:00 CROSS TRAINING (HYROX WOD)
 • 10:00 CROSS TRAINING KIDS
 • 11:00 BBB (CORE WOD)

ZONDAG

 • 10:00 CROSS BOXING

Onze workouts

Introductie cross training

CROSS TRAINING TECHNIEK

Impressie cross training les

F.A.Q.

Moet ik ervaring hebben met Cross Training?

De Cross Training is bedoeld om je lichaam sterk te maken. De training is voor beginners en gevorderde sporters toegankelijk. Stap voor stap helpen we je vooruitgang te boeken op de Bench Press, Deadlift, Back Squat, Pull-up en de andere essentiële Cross Training oefeningen.

Wat is het verschil met crossfit training?

Cross Training is ook wel bekend onder de naam Crossfit. Het is een manier van trainen waarbij je bewegingen vanuit atletiek, gymnastiek en gewichtheffen op een natuurlijke manier combineert met dagelijkse bewegingen zoals rennen, trekken, duwen en tillen.

Cross Training is ontwikkeld om progressie te boeken in je algemene kracht, explosiviteit en conditie. Ieder kwartaal programmameren we zorgvuldig de workouts en helpen je progressie te boeken op de Bench Press. Deadlift, Back Squat, Pull-up en de andere essentiele cross trainingen oefeningen. Hierbij gebruiken we dezelfde systhematiek als Crossfit.

Wat is het verschil tussen cross training en functional training?

Bij Cross Training en Functional Training train je dezelfde oefeningen en op dezelfde manier. 

Het verschil is dat je bij Cross Training iedere dag een andere work-out hebt en bij functioneel trainen vier weken dezelfde work-out hebt. 

Functioneel Training is onze instap les en hier train je vooral op progressie en het verhogen van de belastbaarheid van je lichaam. Je doet dit op stabiliteit, kracht en explosieviteit. 

Bij Cross Training komt dit allemaal terug in de WOD. 

 

Wat voor certificering hebben de trainers?

Onze trainers hebben verschillende Fitvak fitness opleidingen gevolgd en de EFFA NASM personal training opleiding. Daarnaast hebben allebei de trainers de Hyrox opleiding gevolgd en zijn we officieel aangesloten bij Hyrox Nederland. Wij werken alleen met specialisten die jarenlang ervaring hebben binnen de sport en met lesgeven.

Wat voor soort mensen trainen er bij Barbells & Punches?

Bij Barbells & Punches leggen wij de focus op persoonlijke groei en fit worden. Hierdoor komen er doorgaans geen mensen bij ons trainen die cross training op een competitieve manier beoefenen. Er heerst daardoor een meer ontspannen en veilige sfeer. 

Vanaf welke leeftijd bieden jullie cross training aan?

De Cross Training lessen worden gegeven voor kinderen, jeugd en senioren. Kinderen kunnen al vanaf 8 jaar al meedoen met de Cross Kids les en vanaf 13 jaar mag de jeugd meetrainen met de senioren.

Ik weet niet of cross training wel iets voor mij is, wat kan ik het beste doen?

Voordat je ergens voor betaald wil je natuurlijk weten of het wel écht iets voor jou is. Barbells & Punches biedt daarom een gratis proef week aan. Klik hier om jou gratis proefweek aan te vragen

Wil je meer ontdekken over cross training lees dan één van artikelen waarin we uitleggen waar cross training allemaal goed voor is

Ps: ken je iemand die graag een proefles zou willen volgen deel dan deze pagina: