WIE NEEM JIJ MEE NAAR DE OPEN DAG? MELD NU JOUW INTRODUCE AAN EN KRIJG ALLEBEI EEN HEALTH CHECK T.W.V. €79,50,-

Als actief lid en ambassadeur van onze club willen we jou graag uitnodigen voor onze Open Dag op 15 juni. Heb jij deze datum al in je agenda staan? Deze dag staat volledig in het teken van bewegen, voeding en ontdekken wat onze club te bieden heeft!

Waarom mag je dit niet missen?

  • Inspirerende workshops: kom alles te weten over gezonde voeding en het veranderen van gewoontes.
  • Proefsessies: Doe mee met één van onze sporten en ontdek de nieuwe sporten op het rooster.
  • Gezelligheid en ontmoeting: Maak kennis met andere sportieve enthousiastelingen en onze trainers.

Wij weten dat jij bewegen belangrijk vindt, daarom willen we ook graag weten of je mensen in je omgeving kent die al een tijdje twijfelen om te gaan sporten. Misschien kunnen we hen samen over de streep trekken en laten zien hoe leuk en gezond sporten kan zijn!

Dus, ken jij iemand die een duwtje in de rug kan gebruiken? Nodig hen dan uit en laat hier zijn of haar gegevens achter. Wij bellen diegene dan en plannen de try-out of workshop zodat jullie samen naar onze Open Dag kunnen komen!

We kijken ernaar uit om jou en je vrienden te verwelkomen op 15 juni. Samen maken we er een energieke en inspirerende dag van!

Namens het team,

Danny & Rajen

 

 

LAAT JOUW GEGEVENS ACHTER EN DE GEGEVENS VAN JOUW INTRODUCE EN WIJ BELLEN JULLIE OP OM EEN TRY-OUT OF WORKSHOP TE PLANNEN TIJDENS DE OPEN DAG. 

4 + 12 =