VECHTSPORT TRAINING

BOKSEN

BOKSEN, BOKSZAKTRAINING, CONDITIE BOKSEN & WEDSTRIJD BOKSEN.

Boksen is de meest fundamentele sport en leert je blokken, ontwijken en aanvallen. We combineren techniek met timing en conditie en leren je om jezelf te verdedigen en fit te worden. We bieden 7 dagen in de week boksen. Van bokszaktraining tot conditie boksen en van techniek training tot wedstrijd training.

KICKBOKSEN

KICKBOKSEN, BOKSZAKTRAINING, PADS TRAINING EN PERSONAL TRAINING.

Tijdens de kickboks training focus je op uithoudingsvermogen, kracht en explosiviteit. We trainen op techniek en combineren dit met intensiteit en een tempo dat bij jouw niveau past. We trainen in een veilige en sportieve setting waarbij we gebruik maken van verschillende materialen zoals padstraining, bokszaktraining en de boksring.

KARATE

WADO-RYU KARATE, KARATE COMBAT EN SELF DEFENCE

Karate is één van de oudste en meest traditionele vechtsport. Wij trainen traditioneel karate, wedstrijd Karate en combineren dit met praktische toepassingen op het gebied van zelfverdediging. Wij werken praktisch en passen alle oude vormen in een realistische situatie toe en leren je werken op impact en conditie. De basis van het Karate ligt in het trappen en stoten en de verdieping in het clinchen, werpen en het naar de grond werken van je tegenstander.

CLOSE QUARTER FIGHTING SYSTEM

ZELFVERDEDIGING FUNDAMENTALS & COMBATIEF PROGRAMMA

Close Quarter Fighting System is ons meest complete programma. Leer omgaan met agressieve situaties en ontwikkel een nieuwe blauwdruk op het gebied van stress. Achter dit systeem liggen de principes vanuit Karate, Boksen, Kickboksen en Grappling. In cyclus van 4 weken leer je een aanvaller controleren en domineren op vier verschillende afstanden.

KIDS & JEUGD LEssen

KARATE, KICKBOKSEN EN BOKSEN

Wij leren kinderen dat ze alles kunnen bereiken wat ze maar willen. Als je op zoek bent naar echte boks-, kickboks-, karate- en cross training met goed opgeleide coaches dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer dan een fitnessclub

De acht voordelen van Barbells & Punches:

  • 7 dagen per week open 
  • 1 abonnement vijf sporten 
  • Gratis fitness bij je abonnement 
  • Persoonlijke begeleiding
  • Alleen gediplomeerde trainers 
  • Gevorderde en recreanten groepen 
  • Naast kickboksen ook boksen en cross training
  • Sportief, niet competitief; vechtsport befoenen betekent niet thuiskomen met blauwe plekke