GROEPSLESSEN

CROSS TRAINING

ELKE DAG EEN WORK-OUT VAN 50 MINUTEN VOOR HET HELE LICHAAM.

Cross Training is ontwikkeld om progressie te boeken in je algemene kracht, explosiviteit en conditie. Ieder kwartaal programmeren we zorgvuldig de work-outs en helpen we je progressie te boeken op de Bench Press, Deadlift, Back Squat, Pull-up en de andere essentiele cross training oefeningen.

HYROX TRAINING

SPECIALE TRAINING OM JE VOOR TE BEREIDEN OP DE HYROX FITNESS RACE.

Barbells & Punches is een officële Hyrox gym. Onze trainingen zijn speciaal ontwikkeld om je voor te bereiden op de Hyrox fitnessrace. Stap voor stap helpen we je vooruitgang te boeken op de Burpee Broad Jump, Walking Lunge, Sled Push & Pull, Farmer Carry, Wall-balls, Ski-erg en de Roei. De focus bij dit programma ligt op vergroten van je uithoudingsvermogen en leren sneller te herstellen.

FUNCTIONAL TRAINING

DE SNELSTE MANIER NAAR EEN STERK LICHAAM.

Functional Training is ons vlaggenschip en meest complete programma. Dit programma is ontwikkeld om meer kracht, lenigheid, core strength en uithoudingsvermogen te krijgen. In een cyclus van 4 weken train je op uithoudingsvermogen, kracht en explosiviteit.

PILATES

MOBILITEIT EN CORE TRAINING

Pilates is een body en mind les waarbij we door het aanspreken van je Powerhouse, namelijk je buik- rug- en bekkenbodemspieren en het gebruik van de juiste manier van ademen, werken aan het sterker maken van je spieren, het mobiliseren van je gewrichten en het versoepelen van je spierfascia. De les bestaat uit staande, zittende en liggende oefeningen die met aandacht en controle worden uitgevoerd. Coördinatie en balans zijn ook belangrijke kernwaardes van de les.

BURN – HIIT TRAINING

SPECIAAL VETVERBRANDINGSPROGRAMMA

BURN™ is een special geprogrammeerd programma om jouw vetverbranding te boosten. Werk 50 minuten op hoge intensiteit in je vetverbrandingszone. Tijdens dit HIIT-programma werken we op onze AirRunners, AirBikes en Ski-erg en combineren we dit met krachtoefeningen op hoge intensiteit.

KIDS & JEUGD TRAINING

CROSS TRAINING

Wij leren kinderen dat ze alles kunnen bereiken wat ze maar willen. Als je op zoek bent naar speciaal ontwikkelde cross training, kracht en conditie training voor kinderen en jeugd met goed opgeleide coaches dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer dan een fitnessclub

De acht voordelen van Barbells & Punches:

  • 7 dagen per week open 
  • 1 abonnement vijf sporten 
  • Gratis fitness bij je abonnement 
  • Persoonlijke begeleiding
  • Alleen gediplomeerde trainers 
  • Gevorderde en recreanten groepen 
  • Naast kickboksen ook boksen en cross training
  • Sportief, niet competitief; vechtsport beoefenen betekent niet thuiskomen met blauwe plekken